Termeni și Condiții

Bine ați venit

Bine ați venit pe acest website, oferit de earthxplorer.ro, (colectiv “EARTH Explorer”, “eu” sau “noi”). Citiți acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza acest website. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord să respectați termenii prezentului acord de vizitatori. Putem schimba din când în când acești Termeni și Condiții. Continuând să utilizați website-ul după ce postăm orice modificări, acceptați și sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, cu modificările de rigoare.

Acești Termeni și Condiții se aplică website-urilor deținute și operate de earthxplorer.ro pe care postăm. Unele website-uri earthxplorer.ro pot avea termeni diferiți sau adiționali pentru Termenii și Condițiile respective, termenii de utilizare, contractele abonaților, politicile de confidențialitate sau alți termeni și politici. În aceste cazuri, acele înțelegeri, termeni și politici se aplică acestor website-uri ( exemplu: Instagram, YouTube, etc… ). Prin accesarea oricărui alt website earthxplorer.ro, sunteți de acord să respectați acordul aplicabil pentru fiecare vizitator, condițiile de utilizare, acordul abonatului, politica de confidențialitate sau alți termeni și politici.

Intimitate

EARTH Explorer respectă confidențialitatea vizitatorilor noștri și a utilizatorilor acestui website. Faceți clic aici pentru a consulta Politica de Confidențialitate.

Păreri

Vă invităm să trimiteți întrebări sau comentarii despre acest website sau să ne aduceți la cunoștință orice material considerat inexact. Dacă doriți să comunicați direct cu noi, puteți face acest lucru utilizând informațiile de contact găsite pe website și, dacă este cazul, vă vom răspunde.

Conținut și link-uri

Materialul care apare pe acest website este numai pentru scopuri generale de informare și prezentare. În timp ce încercăm să ne asigurăm că toate informațiile pe care le publicăm pe acest website sunt noi, cât și exacte, însa pot apărea și erori din când în când. Este posibil ca acest website să nu fie actualizat zilnic și anumite informații să nu fie cele mai actuale. Deși putem publica informații și articole noi, putem continua să oferim acces la informațiile și articolele originale, ca de exemplu într-o arhivă de articole, este posibil să nu ne întoarcem și să modificăm articolul inițial pentru a reflecta noile evoluții. Dacă dumneavoastră căutați cele mai recente informații despre un anumit subiect, asigurați-vă că nu vă uitați la un articol depășit. Înainte de a acționa asupra informațiilor pe care le-ați găsit pe website-ul nostru, trebuie să confirmați în mod independent orice fapt important pentru decizia dvs.

EARTH Explorer nu este responsabil și nu vă poate garanta performanța produselor și serviciilor furnizate de niciunul dintre agenții de publicitate sau de alții, inclusiv pe acele website-uri ale căror website-uri le conectăm. Un link către un alt website nu constituie o aprobare a website-ului respectiv (nici unui produs, serviciu sau alt material oferit pe website-ul respectiv) de către earthxplorer.ro sau de către licențiat-orii săi.

Deși facem acest website liber accesibil, nu intenționăm să renunțăm la drepturile noastre sau la drepturile altor persoane asupra materialelor care apar pe website. Materialele disponibile prin intermediul acestui website sunt proprietatea earthxplorer.ro sau a licențiat-oriilor săi și sunt protejate de dreptul de autor, de mărcile comerciale și de alte legi privind proprietatea intelectuală. Cu excepția licențelor limitate pe care le-ați acordat în mod expres în acești Termeni și Condiții, earthxplorer.ro și licențiat-orii acesteia își rezervă în mod expres toate celelalte drepturi și licențe. Aveți libertatea de a afișa și de a tipări informațiile personale, necomerciale, pe care le primiți prin intermediul acestui website, dar nu puteți reproduce sau modifica în alt mod niciunul dintre materiale fără acordul prealabil scris al proprietarului. Nu puteți distribui copii în orice formă (inclusiv prin e-mail sau prin alte mijloace electronice) a copiilor materialelor găsite pe acest website, fără permisiunea prealabilă scrisă din partea proprietarului lor. Desigur, sunteți liber să-i încurajați pe ceilalți să acceseze informațiile de pe acest site și să le spuneți cum să le găsească. Solicitările de permisiune pentru reproducere sau de distribuire a materialelor găsite pe acest website trebuie trimise la adresa:

EARTH Explorer ( Ciprian Popica )
E-mail: ciprianipopica@gmail.com
Str. Câmpului 267,
Prejmer – Brașov, 507165
România

Aprobam automat link-urile către pagina de pornire a website-ului nostru. Sunteți liber să stabiliți o legătură hypertext la pagina de pornire a acestui website atâta timp cât link-ul nu afirmă sau implică nici o afiliere, conexiune, sponsorizare sau aprobare a website-ului dvs. de către earthxplorer.ro. Nu permitem încadrarea sau inserarea în fereastra a website-ului nostru sau a oricărei porțiuni a acestuia.

Mărci înregistrate

Nu vrem ca cineva sa fie confuz cu privire la care materiale și servicii sunt oferite de earthxplorer.ro și care nu sunt. Nu puteți utiliza nici o marcă comercială sau marcă de servicii care apare pe acest website fără consimțământul scris în prealabil al proprietarului mărcii. EARTH Explorer și design-ul logo-ului earthxplorer.ro sunt mărci înregistrate și / sau mărci de servicii ale earthxplorer.ro sau ale filialelor noastre. Alte mărci comerciale care apar pe acest website sau pe alte website-uri legate de acest website sunt proprietatea earthxplorer.ro sau a proprietarilor săi.

Comandarea produselor și serviciilor

Puteți să comandați anumite produse și servicii pe earthxplorer.ro prin intermediul acestui website. Toate comenzile pe care le faceți prin intermediul acestui website sunt supuse disponibilității, termenilor și a altor condiții care se aplică produselor și serviciilor respective în momentul plasării comenzii. Toate produsele și serviciile, conținutul, disponibilitatea și prețul acestora pot fi modificate în orice moment cu sau fără notificare. Citiți pe deplin termenii și condițiile care însoțesc orice produse sau servicii pe care le comandați pe acest website.

Trimiteri și înregistrări; Dezvăluire

Sunteți singurul responsabil pentru orice informații pe care le trimiteți sau postați pe acest website. Utilizând acest website, sunteți de acord să nu trimiteți, să postați sau să transmiteți materiale defăimătoare, abuzive, obscene, amenințătoare sau ilegale sau orice alt material care încalcă capacitatea altora de a beneficia de acest website sau care încalcă drepturile altora. Ne rezervam dreptul de a refuza accesul oricărui individ care credem ca a încălcat termenii sau orice alt termen al acestor Termeni și Condiții.

Ne rezervam dreptul (dar nu ne asumam nici o obligație) sa monitorizam, sa ștergem, sa mutam sau sa modificam orice postări sau postări care ni se aduc la cunoștința, pe care le consideram inacceptabile sau nepotrivite, fie din motive legale sau din alte motive. Vom respecta toate cerințele legii privind divulgarea oricărui mesaj sau postările pe acest site a altor persoane, inclusiv agențiilor de aplicare a legii și părților care solicită cereri civile. Vom respecta, de asemenea, orice alte cerințe ale legii privind divulgarea altor aspecte legate de utilizarea de către dvs. a acestui website.

EARTH Explorer vă apreciază părerile despre acest website și despre produsele și serviciile noastre. Vă rugăm să vă limitați părerile la aceste articole. Cu toate acestea, orice comunicare pe care o trimiteți pe acest website sau în alt mod pe earthxplorer.ro este considerată a fi trimisă în mod ne-confidențial și devine proprietate a earthxplorer.ro. EARTH Explorer poate, la discreția sa, să reproducă, să utilizeze, să publice, să modifice, să dezvăluie, să distribuie sau să folosească în alt mod aceste comunicări în orice mod și pentru orice scop. Toate astfel de utilizări de către earthxplorer.ro nu vor fi de cu nici un fel de răspundere sau obligație față de dvs. Aceste utilizări pot include, de exemplu, utilizarea conținutului oricărei astfel de comunicări, inclusiv a oricăror lucrări, mărci sau nume, idei, invenții, concepte, tehnici sau “know-how” descrise în acestea, în orice scop, fără nicio obligație de compensare a inițiatorului astfel de comunicări și fără răspundere față de acea persoană.

Terminare

EARTH Explorer își rezervă dreptul, în orice moment, să vă întrerupă utilizarea acestui website dacă nu reușiți să respectați în totalitate termenii prezentului Termeni și Condiții sau orice alți termeni, convenții sau politici care se aplică acestui website și utilizarea acestuia.

Compensație

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să păstrați inofensiv earthxplorer.ro (inclusiv părinții, filialele și afiliații acestora și toți ofițerii lor, directorii, angajații, agenții, licențiat-orii, furnizorii și furnizorii de informații terțe) pierderile, cheltuielile, daunele și costurile (inclusiv taxele avocaților, sau cheltuieli de judecată) rezultate din orice încălcare a acestor Termeni și Condiții sau utilizarea neautorizată a acestui website. Obligația dvs. de despăgubire va supraviețui încetării acestor Termeni și condiții. Pe cheltuiala și alegerea noastră, ne rezervăm dreptul de a ne asuma apărarea exclusivă și controlul oricărei probleme supuse despăgubirii de către dvs. și sunteți de acord să colaborați cu earthxplorer.ro în legătură cu apărarea noastră.

Renunțarea la garanții și răspundere

SUNTEȚI DE ACORD CU CĂ UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE ESTE PE RISCUL DUMNEAVOASTRĂ. DIN CAUZA NUMĂRULUI MARE DE POSIBILE SURSE DE INFORMAȚII DISPONIBILE PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI, SI INCERTITUDINILE DISTRIBUȚIEI ELECTRONICE, POT EXISTA ÎNTRERUPERI, ÎNTÂRZIERI, OMISIUNI, INEXACTITATE, SAU ALTE PROBLEME CU ACESTE INFORMAȚII. DACĂ VA BAZAȚI PE INFORMAȚIILE DE PE ACEST WEBSITE SAU LA ORICE MATERIAL DISPONIBIL PRIN ACEST WEBSITE, FACEȚI ACEASTA PE RISCUL DUMNEAVOASTRĂ. ÎNȚELEGEȚI CĂ SUNTEȚI SINGURUL RESPONSABIL PENTRU ORICE DAUNE COMPUTERULUI DVS. SAU PIERDEREA DE DATE REZULTATE DIN ORICE MATERIAL SI / SAU DATE DE LA DESCĂRCĂRI ELECTRONICE SAU ALT MOD DE PE ACEST WEBSITE.

ACEST WEBSITE ESTE OFERIT „CA ATARE“, „CU TOATE DEFECTELE“ SI „ASA CUM SUNT DISPONIBILE“. EARTHEXPLORER.RO ȘI AGENȚII ȘI LICENȚIAT-ORII SĂI NU POT GARANTA ACURATEȚEA, TOTALITATEA, UTILITATEA, OPORTUNITATEA, NEÎNCĂLCAREA, VANDABILITATE SAU PENTRU UN ANUMIT SCOP A INFORMAȚIILOR DISPONIBILE PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI, NICI NU GARANTEAZĂ CA ACEST WEBSITE NU VA AVEA NICIO EROARE SAU ESTE DISPONIBIL PERMANENT, SAU CA WEBSITE-UL NU ARE VIRUȘI SAU ALTE COMPONENTE DĂUNĂTOARE.

SUB NICI O CIRCUMSTANȚĂ EARTHEXPLORER.RO (INCLUSIV PĂRINȚII, FILIALELE ȘI AFILIAȚII) SAU AGENȚII SĂI SAU LICENȚIAT-ORII NU VOR FI RESPONSABILI CĂTRE DVS. SAU ORICĂROR ALTOR DAUNE CARE FOLOSESC FĂRĂ A FI UTILIZAȚI SAU FOLOSIȚI ACEST SITE, INCLUZÂND, FĂRĂ LIMITARE, RĂSPUNDERE PENTRU DERIVATE, SPECIALE, INCIDENTE, INDIRECTE, SAU DAUNE SIMILARE, CHIAR DACĂ AU FOST AVERTIZAT PREALABIL CU PRIVIRE LA POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE, INDIFERENT DE FORMA SAU ACȚIUNI INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, CONTRACT, NEGLIJENȚĂ, SI LA ALTE ACȚIUNI DELICTUALE. DACĂ UNELE STATE NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA ANUMITOR CATEGORII DE DAUNE, LIMITAREA DE MAI SUS SĂ NU SE APLICA ÎN TIMP. ÎN ACESTE STATE, RĂSPUNDEREA EARTHEXPLORER.RO ȘI AGENȚII ȘI LICENȚIAT-ORII ACESTEIA ESTE LIMITATĂ LA CELE MAI BUNE PERMISE DE LEGE DE STAT. SUNTEȚI DE ACORD CĂ RĂSPUNDEREA EARTHEXPLORER.RO (INCLUSIV PĂRINȚII, FILIALELE ȘI AFILIAȚII) SAU AGENȚI AI SĂI SAU LICENȚIAT-ORII, DUPĂ CAZ, REZULTATE DIN ORICE FEL DE REVENDICARE LEGALE IN ORICE FEL PE WEBSITE-UL NU VA DEPĂȘI SUMA PLĂTITĂ CĂTRE EARTHEXPLORER.RO PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI.

Diverse

Pentru a obține acces la anumite servicii de pe website-ul nostru, vi se poate solicita înregistrarea. Ca parte a oricărui astfel de proces de înregistrare, veți selecta un nume de utilizator și o parolă. Sunteți de acord că informațiile pe care le furnizați în timpul procesului de înregistrare vor fi corecte și complete și că nu vă veți înregistra sub alt nume și nu veți încerca să introduceți serviciul sub numele altei persoane. EARTH Explorer își rezervă dreptul de a respinge sau de a denunța orice nume de utilizator care, în opinia sa, consideră că este ofensator. Veți fi responsabil pentru păstrarea confidențialității parolei și ne va notifica despre orice utilizare neautorizată cunoscută sau suspectată a contului dvs. În anumite locuri de pe acest website pot exista termeni suplimentari sau alți termeni și politici care se aplică utilizării de către dvs. a acestui website și a serviciilor de pe acesta. Prin utilizarea website-ului sau a acelor servicii, sunteți de acord să respectați acești termeni și politici. Putem schimba acești termeni și politici din când în când. Dacă dumneavoastră continuați să folosiți site-ul după ce vom posta orice modificări, acceptați și sunteți de acord cu acei termeni și politici, cu modificările de rigoare. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu jurisdicția exclusivă a instanțelor de stat și federale din Brașov – România (UE), în toate litigiile care decurg din sau în legătură cu acești Termeni și Condiții sau cu acest website. În cazul în care o parte a acestor Termeni și Condiții este considerată inaplicabilă, partea neaplicabilă va fi interpretată în conformitate cu legislația aplicabilă cât mai aproape posibil pentru a reflecta intențiile inițiale ale părților, iar restul prevederilor va rămâne în întregime vigoare și efect.

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord să respectați termenii prezentului Termeni și Condiții. Sperăm că vă bucurați să utilizați acest website și va apreciem sugestiile pentru îmbunătățiri.

Ultima Modificare Făcuta In Iulie-16-2019

ÎNCHIDE MENIUL