DORIȚI SĂ SPRIJINIȚI PROIECTUL EARTH EXPLORER ?

AICI AVEȚI CÂTEVA OPȚIUNI

Earth Explorer

DISTRIBUIȚI

Cred că aceasta este cea mai bună și cea mai ușoară opțiune de a sprijini acest proiect. Ofer tot conținutul în speranța ca va pot deschide apetitul dumneavoastră pentru aventură. Distribuirea articolelor mă ajută foarte mult în acest sens. Abonații pe YouTube, Instagram, voi cititori aici pe blog… totul mă incurajează să creez conținut cât mai mult. 

Pentru a sprijini acest proiect este cat se poate de simplu…

DISTRIBUIȚI LA PRIETENI

PAYPAL

EARTH Explorer este un proiect strict personal și independent. Este felul meu de a îmi trăi visele din copilărie, și încercarea de a fi un pic altfel fața de stilul de viata obișnuit din Romania. Lucrez din greu in acest sens, dar fac și multe sacrificii pentru a îmi îndeplinii scopul. Nu este mereu ușor, mai ales având in vedere că de ceva vreme mă ocup strict de acest proiect și nimic altceva.

Dacă vă plac articolele de pe blog, sau filmele de pe YouTube șdoriți să contribuiți financiar pentru a ma ajuta să continui această aventură… o puteți face cu o mică donație prin PayPal. Am renunțat la Patreon, cunoscutul website pentru creatorii de conținut media, pentru a mă putea concentra mai mult pe acest blog și pe conținutul oferit dumneavoastră. Cu PayPal totul este mult mai simplu și mai eficient pentru mine.

VĂ MULȚUMESC

SPONSORI ȘI PARTENERI

DORIȚI SĂ DEVENIȚI SPONSOR SAU PARTENER ? TRIMITEȚI UN MESAJ !

IDEI PENTRU CASA ȘI FAMILIA TA

PROIECT DE EDUCAȚIE SUBACVATICĂ

EXCURSII ȘI AVENTURĂ OFF ROAD

ÎNCHIDE MENIUL