La Bordul Velierului Anastasia

Anul 2018 a fost cam trist pentru mine la bordul velierului Anastasia, dar și uimitor în același timp. A fost trist pentru că înainte de plecarea spre Cuba, știam că aventura mea nu va dura foarte mult timp. Am început cu stângul sa spun așa, iar faptul că nu aveam dreptul să lucrez în SUA a influențat mult acest lucru. Chiar dacă nu a ieșit totul asa cum îmi doream, pană la urmă m-am ales totuși cu o aventură pe cinste și de neuitat.

Nu aș schimba nimic dacă aș putea să mă întorc în timp și să o fac din nou. Asta pentru că fiecare amintire pe care am făcut-o, fiecare persoană pe care am întâlnit-o, fiecare moment trăit … a însemnat mult pentru mine. Mi-a arătat cât de simplă și uimitoare poate fi uneori această viată. Aici aveți câteva din fotografiile făcute când eram ancorat în South Beach – Miami, în cele șase luni de pregătiri pentru ce speram eu că v-a fi începutul voiajului meu în jurul lumii. Poate că fotografiile nu spun foarte mult, însa pentru mine înseamnă foarte mult.

Pană la urmă nu sunt speciale prin nimic. Totul reprezintă doar viata simplă și liniștita la bordul velierului Anastasia. Trebuie să recunosc… de fiecare dată când le privesc, practic retrăiesc fiecare moment. La urma urmei totul este un vis de mai mult de treizeci de ani împlinit mai mult sau mai putin. Dacă stau și mă gândesc…. de fapt a fost doar începutul.


Ciprian Popica

earthxplorer.ro

Lasă un răspuns

ÎNCHIDE MENIUL