Fotografii La Lacul Sfânta Ana

În August 2017 se făceau deja patru ani de când nu am mai trecut pe acasă. Îmi era extrem de dor de casă și mai ales de Transilvania noastră dragă. Din păcate nu prea am avut timp să fac prea multe drumeții. Îmi era mult mai drag să îmi petrec timpul alături de familie și de cei dragi. Am reușit totuși să fac o scurtă drumeție pană la Lacul Sfânta Ana. Îmi doream de mult să ajung acolo. Asa că ma bucur enorm că am avut un pic de vreme pentru acest lucru.

Am realizat și un scurt filmuleț care este acum postat în seria Descoperă Transilvania. Este de fapt mai mult un test să descopăr dacă as putea filma un întreg documentar strict pe GoPro. Așadar sper să vă placă și filmulețul. Aici vă ofer o mică galerie foto… unele cu DSLR, iar altele cu GoPro. Un loc uimitor de frumos și de relaxant să spun drept. Mai ales scurta plimbare pe lac cu bărcuța, având in vedere că îmi era dor de Anastasia ce-i drept.

Cuvintele sunt de prisos, dar amintirile rămân. La fel și imaginile asa că… vă invit să le admirați, sper să vă placă…. și recomand să vizitați acest loc superb. Să fiți pregătiți cu camera foto mereu. Dacă aveți noroc de o zi liniștită, posibil să fotografiați și ursii.


Ciprian Popica

earthxplorer.ro

Lasă un răspuns

ÎNCHIDE MENIUL