DESCOPERĂ TRANSILVANIA

FRUMUSEȚEA UNUI PĂMÂNT MAGIC

Hai alături de mine in această frumoasă aventură

VIZIONAȚI SERIALUL

TOATE EPISOADELE

ep1 Lacul Sfânta Ana

Lacul Sfânta Ana este primul episod din seria Descoperă Transilvania. Chiar dacă…

DESCOPERĂ

TRANSILVANIA

Descoperă Transilvania - Documentar de Călătorii

Ideea a început cu mult timp în urmă, cândva în 2005 dacă îmi amintesc bine. În acel moment nu făceam deloc producție video, dar îmi doream să încerc. Am hotărât într-o buna zi împreuna cu prietenii mei George și Iulia sa facem o excursie la Sighișoara. Ceea ce vreau să spun prin “am decis”… este că ne-am sunat pe la ora 5 dimineața să ne întrebăm dacă ar trebui să mergem sau nu… și bineînțeles că am decis sa mergem.

Tot ce aveam în buzunarele noastre erau 200$ și un weekend liber. Am filmat întreaga călătorie, iar când ne-am întors, am editat totul în timp ce învățam cum să o fac. Ne-am ales cu o grozăvie de filmuleț pe care îl am și astăzi. Nu-l pot publica din păcate din cauza muzicii protejate de copyright ( multe piese de Rolling Stones ) .

În acel moment am avut două idei strălucite. Mai întâi a fost să îmi schimb profesia și să fac producție video, ceea ce fac și in ziua de astăzi. A doua idee a venit ceva mai târziu prin 2009. Îmi doream mult sa realizez un documentar numit Descoperă Transilvania. Nu am avut niciodată banii necesari pentru documentar, iar mai târziu a apărut un proiect similar cu ceea ce îmi doream numit Wild Carpathia pe care personal îl apreciez enorm de mult.

Acum în 2019 îmi doresc să lucrez din nou la aceasta idee mai veche. Fiind acasă în Romania pentru a petrece ceva mai multa vreme alături de cei dragi și dornic de aventuri și pe uscat nu doar pe apă, sper să realizez cât mai multe episoade posibil. Desigur și în funcție de timpul liber și de bugetul disponibil.

ÎNCHIDE MENIUL