Bun Venit Pe Earth Explorer

Greetings From Earth Explorer


EARTH Explorer nu este un proiect nou. De fapt este o idee chiar foarte veche de prin 2009, însa am lansat acest proiect initial sub alte denumiri. Asta pentru ca la momentul respectiv nu reușeam nici cum să găsesc un domeniu disponibil pentru acest proiect. Initial am început blogul în limba Engleza, pentru ca aveam prea putini cititori interesați din Romania.

Trebuie să recunosc…. îmi era cam dor să vorbesc limba Română, asa că am decis să schimb întregul blog și să traduc totul în limba Romana. La fel ca și aici pe blog, pe canalul de YouTube o să re-editez toate filmele în limba Româna cu subtitrări în limba Engleză și nu invers cum am început initial. Asta pentru că la început îmi doream sa împart această aventură cu oamenii de acasă. Încă nu înțeleg nici acum de ce am făcut totul în Engleză.

În principiu în ziua de astăzi, Google este destul de prietenos în ce ține de traducerile automate. Chiar dacă sunt departe de perfecțiune, se înțelege totuși destul de bine ce dorește omul să scrie. Asa că în loc să mă complic și să adaug o mulțime de pagini traduse, o să rămână strict în limba Română. În acest fel în loc să pierd timpul cu traduceri, îmi ofer mai mult timp pentru a produce conținut atât pentru blog cât și pentru YouTube.

Îmi cer scuze pentru cititorii mai vechi în limba Engleză, și sper să înțeleagă faptul că îmi este și mie mult mai ușor și mai natural să vorbesc sau să scriu articole în limba materna. Respect foarte mult cititorii blogului, mai ales pe cei mai vechi, în mare parte din afara țarii. Mulți dintre ei oameni care m-au susținut foarte mult în acest proiect, în mare parte financiar. Din acest motiv sper că sunt înțelegători și nu o să se supere pe mine pentru această schimbare.

Așadar… vă invit să răsfoiți prin articolele de pe blog, filmele fie de aici fie de pe canalul de YouTube, galeriile foto… și sper să vă placă și să vă inspire. Pentru cei mai noi, puteți citi în mare despre acest proiect și despre mine în Povestea Mea. În viitoarele articole și filme o să dezvălui mult mai multe detalii despre toată aventura și cum am început de fapt acest proiect.

Bun venit pe EARTH Explorer !

Ciprian Popica

earthxplorer.ro

Lasă un răspuns

ÎNCHIDE MENIUL